עזרה..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/02/2008 | 16:11 | מאת: הנסיכה

אני כמעט בת 17, לא היה לי קשר אמיתי ... אף פעם לא אהבתי!! יש לי מחזרים, אבל כולם רוצים אותי רק לדבר אחד.. אני עדיין בתולה ואני ממש רוצה כבר לקיים יחסי מין.. מה אני צריכה לעשות?כי אני לא רוצה לאבד את הביתולים אם סתם עוד משהו.. ומצד שני שאני נמצאת אצל גבר, אני ממש רוצה להמשיך..

28/02/2008 | 11:19 | מאת: שרונית

תאמיני לי שאת חושבת נכון.אני לעומת זו לא חשבתי כך אבדתי את הבתולין אצל בן אדם שלא רציני בכלל.

29/02/2008 | 08:04 | מאת: גיל

לא ניתן לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה עם קצת סבלנות את תמצאי את הבחור המתאים ל"משימה" אין כל פסול להיות בתולה בגילך ה"מופלג"

29/02/2008 | 08:28 | מאת: תחשבי טוב טוב לפני בהצלחה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו