שלום צביה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/03/2005 | 07:14 | מאת: רותי

סליחה על השאלה אך גב' צביה ברלינסקי מה תפקידך

08/03/2005 | 10:24 | מאת: צביה ברלינסקי

שלום רותי אני אחות מוסמכת אקדמאית, כרגע מעבירה סדנאות ומעגלי נשים בנושא מיניות נשית, במהלכם אני מעלה נושאים הקשורים למיניות הנשית, לאמונות שלנו, לתפיסה שלנו את עצמינו כנשים וכמיניות, מעבירה ידע בנושא אנטומיה של האישה, מהי אורגזמה ,נשימות ותרגולים מיוחדים לחיזוקה מועלים נושאים כמו פחדים דימוי גוף,ועוד . אני מאמינה שמעגלי הקשבה נשיים חשובים לנו כיום , ביחוד לאור החיים הזוגיים שבחרנו בהם, בניגוד לחברות קדומות בהם חיו באופן טיבעי בתוך מעגלי נשים, עם תמיכה הדרכה וחניכה נשית. בנוסף אני מציגה מוצרים שונים הקשורים למיניות האישה. ניתן לרכוש מוצרים אלו ממני גם ללא סדנה או ערב, בצורה דיסקרטית, שכוללת גם הדרכה אישית. המיניות הנשית היא נושא שמתפתח לאחרונה, ולדעתי יביא מהפיכה גדולה בהתייחסות שלנו כנשים לעצמינו, ושינוי זה הוא זה שיביא את שויון הזכויות והעוצמה הנשית, מכיוון שקידוש ולמידת המיניות האישית שלנו, והעלאת חשיבותה בעיני עצמינו כנשים,תתרום לנו בכל תחומי החיים, וככל שנכיר את מיניותנו ואת עצמינו טוב יותר, חיינו יהיות מאושרים וטובים יותר, לנו לבני זוגינו ולסביבה שלנו. אני מערבת בידיעות שלי גם חומר מעולם הרפואה וגם ידע מהטאו. אני עונה לשאלות בפורומים שונים,בהתנדבות , מתוך הרצון שלי ליצור שינוי ועוצמה בתפיסה הנשית ובראיה הכוללת את המיניות הנשית. ראיתי שבפורום הזה יש שאלות שעל חלקן אני יודעת את התשובות והחלטתי לתרום מהידע שלי,להוריד חרדות ומתחים מנשים, בעיקר לאור העובדה שלא קיבלו כאן מענה מספק. כרגע אין לי כאן תפקיד רשמי, אך קיבלתי הצעה מבעלי האתר לצרף אותי לניהול הפורום הזה. מקווה שעניתי לכל שאלותייך שיהיה לך יום מקסים צביה

08/03/2005 | 12:05 | מאת: רותי

צביה שלום תודה שענית לי עושה רושם שאת ברמה מאוד גבוהה ישר כוחך על עזר לאנשים עלי ונצליחי בכל שתירצי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו