פצע האיבר המין(הפות)

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/11/2007 | 17:07 | מאת: אילנה

הנני בת 40 .וסיימתי אנטיביוטיקה בגלל דלקת בדרכי השתן.ואז הופיע מין גוש כואב ומגרד באיבר המין (הפות) האם זה כתוצאה מהזיהום או שמא דרוש רפא נשים לבדיקה.על מנת לאשש שזה לא סרטני

29/11/2007 | 12:40 | מאת: סמדר

אני לא מאמינה שיש מישהו שיענה לך תשובה מדוייקת בפורום. אני מציעה לך ליפנות לרופא הנשים שלך כדי לקבל מידע מדויק. למה את חושבת על הכי גרוע? זה יכול להיות כל מיני דברים ולא כל כך רציניים כמו שאת חושבת \

22/01/2008 | 14:54 | מאת: לימור

שלום, חודש שעבר שכחתי לקחת גלולה אחת באמצע החפיסה, אז דילגתי עליה יום, והמשכתי לקחת את החפיסה כרגיל, קיימתי יחסי מין ללא אמצעי הגנה נוסף בסיום החפיסה קיבלתי מחזור. עכשיו התחלתי את החפיסה השנייה, ואני לא מרגישה טוב בחילות סחרחורות, עייפות, יש סיכוי להריון?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו