עזרהה..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/11/2007 | 22:01 | מאת: סיוון

היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני בת 16 קיבלתי מחזור בפעם הראשונה לפני שנתיים בהתחלה הוא לא היה סדיר היו הבדלים של 5 ימים פלוס מינוס אחרי כמה זמן הוא הפך לסדיר מאוד כל חודש מגיע בתאריך מסוים [ היו בערך שישה מחזורים כאלה]ופתאום פשוט לא מגעה לי[אין סיכוי שאני בהריון] וכמובם כמו אצל כל נערה עים הזמן נוצרה חסיפה לגוף שלי באמת התחלתי להכיר אותו אחרי הווסת הראשון אז מה שקרה שבזמן האחרון התחלתי לאונן ממש ואני מפחדת השמחזור שלי לא מגיע בגלל זה יכולה להיות השפעה מאוננות על המחזור... או שזה סתם כי בשנתיים שלוש הראשונות של המחזור הווסת לא סדירה .... בבקשה תעזרו לי זה מאוד מפחיד אותי

13/12/2007 | 18:15 | מאת: רוני

אוננות לא מעכבת מחזור אלא דווקא יכול לגרום להקדמה. אין כל פסול בלאונן וזה רק יכול להצביע על בריאות תקינה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו