מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/07/2007 | 17:41 | מאת: דנה

הפסקתי גלולות מסוג אורטוסיקלן לאחר 8 שנים, המחזור האחרון היה ב- 28/6 וטרם קבלתי. אני לא בהריון (עשיתי בדיקת דם)אני מעוניינת להכנס להריון אך מה לעשות שאין לי מחזור , נ.ב ב- 13/7 הרגשתי כאבים של מחזור (אני חושבת שזה היה ביוץ).

28/07/2007 | 13:16 | מאת: ע

זה לא פורום גניקולוגיה ואני לא רופאה, אולם לדעתי את ממהרת להסיק מסקנות ולהחליט שאין לך מחזור. לאחר 8 שנים עם גלולות, יכול להיות מצב שיקח קצת זמן עד שהמחזור יסתדר , והשאלה גם אם היה סדיר לפני לקיחת הגלולות ? יתכן ושכחת איך ההרגשה של כאבי ביוץ, ואם אכן ב-13/7 הרגשת כאב שיתכן והיה ביוץ, אז סביר להניח שאתמול, היום... תקבלי ואולי קיבלת כבר? אם לא,, תתייעצי עם רופא, בשאלה מדוע המחזור לא מגיע.. ואולי יבקשו ממך לבצע שוב בדיקה לאבחון הריון..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו