תחליף לגלולות לבחורה שלא יכולה לקחת...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/07/2007 | 12:33 | מאת: בחור

לאחרונה הבנתי מחברתי שהיא איננה מסוגלת להישתמש בגלולות. היא הסבירה זאת בכך שאם היא משתמשת בגלולות היא חווה כאבים בנרתיק ואינה מסוגלת לקיים יחסי מין. האם יש לכך בסיס רפואי? האם הטבעת החדשה יכולה להוות תחליף שלא יגרום לתופעה זו?

23/07/2007 | 15:51 | מאת: איריס

אני מציעה לחברתך לגשת לרופא נשים ולהתייעץ לגבי אמצעי מניעה המתאים . עקרונית לגלולות יכולות להיות תופעות לוואי רבות ולא כל גלולה מתאימה לכל אשה. לעיתים הפתרון הוא מעבר לגלולות מסוג אחר..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו