עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/07/2007 | 07:16 | מאת: שוני

כדרך קבע יש לי הפרשות שתמיד מלוות בריח, הדבר אינו נעים ובלי מקלחת אני לא מאפשרת לבן זוגי להתקרב אלי בגלל הריח החריף שמלווה הפרשות אלה. מה ניתן לעשות בנושא?

19/07/2007 | 14:26 | מאת: רוני

ריח רע והפרשות לא ניתן לפתור בהתכתבות קבעי תור לרופא נשים לאיבחון ומתן טיפול אל תזניחי את עצמך -

22/07/2007 | 18:28 | מאת: שירה

שלום שוני ההפרשות הנרתיקיות מתאפיינות בריח שאינו אמור להיות רע. במידה ויש ריח רע, זה עלול להיות סימן לדלקת או פטריה. לשם כך יש צורך בבדיקה רפואית של רופא/ת נשים כדי לאבחן במה מדובר ולטפל בבעיה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו