לא אוהבת סקס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/06/2007 | 00:29 | מאת: שלהי

בעלי טוען שיש לי בעיה שאני לא חמה וכדו והאמת שזה באמת כך.. אני לא אוהבת שום דבר כמעט שקשור לסקס להתחרמן אפילו לגעת לו אני בקושי מסוגלת זה מגעיל אותי לא יודעת למה , גם שהוא נוגע בי אני לא מתה על זה אבל זה עוד נסבל נגיד.. אתם מבינים הוא מסכן אני פשוט לא אוהבת את זה וההייתי מוכנה לוותר בכיף על כל הקטע של החרמנות אבל בשבילו אני מנסה ולפעמים זה בסוף סתם מעצבן אותי ובסוף גם אותו ואנחנו רבים . בעבר היה לי וסטבוליטיס ולא יכולנו לקיים חדירה מלאה בגלל שזה היה כרוך בכאבים אבל היום הוסטבוליטס עבר (עקב לידה) ובעת החדירה אין כאבים ואין לי חשק בכלל. החלטנו ללכת לטיפול אבל ממש אין לי מושג לאיזה טיפול ללכת האם לפנות לרופא או לסקסולוג או לפסיכולוג. תודה מראש המיואשת

16/06/2007 | 13:56 | מאת: שירה

שבת שלום לא מפתיע אותי שאין לך חשק למין, בהתחשב בעובדה שסבלת בעבר מכאבים עזים ובעיקר לאור התחושות שלך לגבי מגע מיני ("זה מגעיל אותי"). כאשר משהו גורם לך לתחושת גועל, סביר והגיוני שלא תרצי להוסיף ולעסוק בו. במידה ותרצי לטפל בבעית הרתיעה והסלידה שלך ממין וממגע מיני, הכתובת הנכונה לטעמי היא טיפול פסיכולוגי או סקסולוגי. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו