הודעה ללסבית בפורום...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/09/2004 | 11:11 | מאת: מישהי

אולי מספיק להגיב כך???!!!! מה פשר התגובות הלא מתחשבות ומעליבות הללו? ישנן נשים כאן שבאמת זקוקות להקשבה ותמיכה ואת ממש לא עוזרת, אלא עושה את ההפך המוחלט! אם את מעוניינת בפורום של לסביות, אז לפחות תראי שאת רצינית ואולי באמת יעשו זאת. אם כי- מיניות אישה נוגעת גם אלייך, לא ?! את לא מיוחדת... אז תפסיקי להיות כזו אנוכית ותני לפורום הזה להתנהל כסדרו, בלי כל ההערות גנאי שלך! נמאס מאנשים חסרי התחשבות כמוך! במקום להגיב בשם הלסביות(כי אף אחת כאן לא מזדהה כך) את יכולה להתייחס דווקא לראייה שלך את הדברים בתור אחת כזאת, אך בינתיים הוצאת לעצמך שם רע ומכוער וגם להן... וחבל. תפגיני קצת רגש, מה רע??? מקווה שזה ייפסק כי ממש לא נעים להכנס לפורום הזה כבר- בגללך!!!!

21/09/2004 | 14:56 | מאת: תשובה

אם לא שמת לב אז לסבית היא גבר...רק גברים ניחנים באימפולסיביות כזו המלווה בחוסר רגישות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו