מרגישה שהגוף שלי דוחה אותו

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/06/2007 | 11:24 | מאת: מורן

אני בת 27, נאה ורזה, אבל עם צלקות של פפילומה. יש לי חבר זה חודשיחם, ונראה לי שמאז שהוא הבחין בצלקות הוא נגעל ממני, או סתם חושש להידבק. מה לעשות??

02/06/2007 | 20:04 | מאת: רוני

חושב שכדאי לגלות לו את העניין ולדבר על כך בצורה גלויה ! בשיחה משותפת תבינו 1 את ה2 ולא כדאי למשוך מטען לאורך זמן

07/06/2007 | 08:25 | מאת: שירה

שלום מורן בנוגע לאספקט הרפואי של הבעיה - עליך לפנות לפורום המתאים. בנוגע לתקשורת ביניכם, מצטרפת לתשובה הקודמת ומציעה לך לדבר איתו בגלוי על תחושתך. מאד יכול להיות שאת מייחסת לו רגשות ומחשבות שכלל אינם קיימים אצלו, ואולי זה רק החששות וחוסר הביטחון שלך שגורמים לך לחוש כך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו