קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/05/2007 | 23:18 | מאת: שירן

אשמח מאוד אם תענו לשאלות שלי: 1. איפה נמצא קרום הבתולים (האם הוא ממש בפנים או בפתח הנרתיק)? 2.האם אוננות ע"י כרית פוגעת בקרום הבתולים? 3.איך אפשר ליבדוק אם האישה בתולה מבלי ליפגוע בקרום הבתולים? תודה מראש, אשמח לקבל תשובה בהקדם.

24/05/2007 | 08:08 | מאת: רוני

1. קרום הבתולין נמצא קרוב מאוד לפתח הנרתיק קרום זה כולל בתוכו חור/חורים על מנת לאפשר למחזור להתנכז החוצה אפשר לראות אותו בעין ראי קישור הבא: http://www.dr-aloni.co.il/artical.html?app=dp&cid=60560140&pc=2#Msg27 2. אם לא מבוצעת חדירה או הפעלת כוח גדול מידי אין סיכוי לפגוע בקרום 3. אפשר ללכת להבדק אצל רופא מבלי לפגוע בבתוליות (הודיעי על כך לרופא לפני הבדיקה !)

25/05/2007 | 19:59 | מאת: לרוני

.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו