אוננות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/05/2007 | 02:48 | מאת: שיר

בת 33, כמעט שנתיים ללא חבר קבוע, כשאני עם בחור במיטה, אני כמעט תמיד מאוננת על מנת להגיע לאורגזמה, גם אם זה סקס ראשון, פשוט יותר נוח ומהיר (עם חבר קבוע זה לא היה), שאלתי, האם יש בזה משהו שיכול להרתיע בן זוג פוטנציאלי? שיר

21/05/2007 | 08:07 | מאת: רוני

אין בכך כדי להרתיע בנזוג פוטנציאלי מתחשב. אוננות הינה חלק מחיינו ואנו משתמשים בה כדי להגיע לסיפוק (גם במהלך יחסי מין משותפים) את יכולה בהחלט לשתף את בנזוג שתאוננו יחד כחלק ממשחק מקדים וכד' אם כי חושב שלא צריך להשיג את כל העונג רק באוננות ולהנות גם מעינוגים נוספים נסי להעזר בספר מיניות האשה

22/05/2007 | 09:09 | מאת: שירה

שלום שיר אין דרך נכונה לענות על השאלה הזו, מכיוון שלא כל הגברים זהים לזה לזה. יתכן שאחד ירגיש בלא בנוח עם העובדה שאת מאוננת, יתכן שהשני ירגיש נהדר עם העובדה שאת מרגישה מספיק פתוחה לעשות זאת במחיצתו ,ויתכנו עוד הרבה תגובות אחרות. הדרך היחידה לדעת בוודאות היא לשאול אותו קודם לכן, וזאת בהנחה שאת אכן רואה בו "בן זוג פוטנציאלי" כהגדרתך. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו