ירידה בחשק המיני בעקבות נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/05/2007 | 01:14 | מאת: ענת

שלום! אני בת 20, ונוטלת גלולות מסוג "יסמין" כשנה וחצי. בזמן האחרון, אני חשה ירידה בחשק המיני - אני מרגישה צורך מועט בלבד לקיים יחסי מין עם החבר שלי, וגם בזמן ה"משחק המקדים" אני חשה יובש באיזור הנרתיק. האם ייתכן כי הגלולות הן הגורם לכך, האם כדאי לי לנסות להחליף גלולות, ואם כן - לאילו? אילו עוד סיבות יכולות להיות למצב זה? תודה רבה!

21/05/2007 | 08:04 | מאת: רוני

בהחלט יש קשר בין נטילת גלולות ולירידה בחשק המיני יש להתאים גלולות יחד עם רופא נשים ולא בפורום...

22/05/2007 | 09:11 | מאת: שירה

שלום ענת יש נשים שמדווחות על ירידה בחשק המיני בעקבות נטילת גלולות, אחרות לא חשות בכך כלל, ולכן אין מנוס אלא לבדוק את הנושא לגופו של עניין או לגופך שלך. התייעצי עם רופא/ת הנשים שלך וביחד תמצאו לך את סוג הגלולה המתאים לך, שלא יגרום לשום תופעות לוואי לא רצויות. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו