משעמם במיטה- עזרה!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/05/2007 | 20:02 | מאת: עדי

שלום יש לי חבר מספר חודשים, הוא לא אומר זאת אבל אני יודעת שכך הוא חושב, המין שלנו נורא משעמם ותמיד אותו הדבר. כיצד אני יכולה ללמוד יותר ולהפתיע אותו. הוא הבחור הראשון שלי ואני מרגישה כל כך חסרת ניסיון, וכאילו שהוא נאלץ להסתפק בי. בנוסף, מעולם לא גמרתי איתו. לפעמים זה מגיע לשלב שפשוט אין לי כוח ואני לא רוצה שיתאכזב כי חשוב לו שאני אגמור אז אני פשוט מזייפת. אני מניחה שאחת הסיבות לכך היא שאני נוטלת כדורי רסיטל. ואני לא רוצה לומר לו כי אני יודעת שזה משהו שלא ישתנה כל עוד אני נוטלת את הכדורים ואין בכוונתי להפסיק. כל כך מייאש כי גם אני רוצה להנות לא יודעת אם זה רק הכדורים או משהו אחר לא יצא לי לשכב עם אף אחד כשלא נטלתי את הכדורים

16/05/2007 | 20:19 | מאת: עדי

שכחתי לציין שאני אומנם מאוד רוצה לנסות דברים חדשים אבל הדבר שנראה לו הכי ברור זה לרדת לו, וזה פשוט דוחה ומפחיד אותי והוא כל כך מבואס מזה אז כמה שאני רוצה אני פשוט לא מרגישה שאני מסוגלת. שנינו בני 20 פלוס ואני תוהה אם עכשיו כל כך לא מעניין במיטה אז מה יהיה בעתיד... האם אני לא אוכל לספק כמו שצריך את הגבר שיהיה איתי ובעצמי לא אוכל להנות. הוא נהנה כמובן מהחדירה עצמה אבל אני יודעת שגם זה חסר לו.... מה אפשר לעשות? :(

19/05/2007 | 12:45 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! ההמלצה הראשונה שלי - לשכור DVD של מדריך לאוהבים, ולצפות בו לבד, ואם התכנים בסרט נראים לך, אז לראות את זה שוב עם בן זוגך. שנית - אם תדירות קיום יחסי המין שלכם עונה על הצרכים של בן זוגך, והוא מגיע לאורגזמה, אז אתם במצב טוב. אין צורך לשנות דברים רק מתוך תחושה שלך שמשעמם לו, דבר שציינת שהוא לא הזכיר. שלישית - אם בה לך לגוון - תחשבי על מה מתאים לך - ותציעי לו ! ואחרון חביב - תנסי להגיע לאורגזמה לבדך (לא הזכרת אם את יכולה) ואם כן - תראי אם ניתן לשלב את בן זוגך בתהליך. ניתן תמיד לבסות תרופה אחרת לדכאון ולראות איך ההשפעה על הקושי להגיע לאורגזמה. בהצלחה, ולחיי מין מהנים יותר, ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו