האם יש דרך טבעית להגדלת החזה ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/05/2007 | 13:59 | מאת: אורטי

שלום , אני נערה בת 16.5 ויש לי חזה נורא קטן.. וזה מאוד מפריע לי אני לא אוהבת את זה.. שמעתי שיש כדורים שלוקחיםם וזה מגדיל באופן טבעי את החזה , אך לכדורים הללו יש תופעות לואי והם טיפה מסוכנים לפוריות בעתיד וכל זה. האם זה נכון ? האם יש דרך אחרת טבעית להגדל החזה ? אשמח אם תעזרו ליי !! תודהה

13/05/2007 | 18:35 | מאת: שירה

שלום אין שום דרך "טבעית" בכדורים להגדלת החזה. נטילת הורמונים (כגון גלולות למניעת הריון) עשויה לנפח במקצת את החזה ולתרום למראה גדול יותר, אבל לא מדובר על שינוי משמעותי מאד. אם תחזקי את שרירי בית החזה שלך (למשל, על ידי עבודה בחדר כושר) בתרגילים ספציפיים לשרירי החזה, יתכן שעל פניו מראה השדיים יהיה בולט יותר, אבל אין וודאות לכך. הדרך היחידה להגדלת החזה היא באמצעות ניתוח, אולם לדעתי הבלתי-מקצועית את עדיין צעירה מדי בשלב זה. בהצלחה שירה

20/05/2008 | 11:23 | מאת: רונית

אני מעוניינת לדעת איפה הכי כדאי לעשות הגדלת חזה? ומה התופעות לכך בהמשך הזמן ואם זה עלול להפריע לי להניק?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו