לא גומרת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/05/2007 | 20:00 | מאת: ליבי

שלום, אני בת 18 ולא מזמן התחלתי לקיים יחסי מין מלאים עם בן זוגי. בפעם הראשונה זה כאב, ובפעם השניה פחות. אבל לא גמרתי. זה ישאר ככה? זו בעיה? תודה רבה

10/05/2007 | 08:17 | מאת: רוני

אין סיבה לדאגה, גם בנושא מיניות נדרשת מידה גדולה של מיומנות. עם הזמן תלמדי את אותם מקומות הנעימים לך למגע וגורמות לך להנאה. עשי זאת לבד או יחד עם בן זוגך

14/05/2007 | 22:28 | מאת: אלמונית

היי רציתי להגיד לך שאת צריכה לנסות לגלות מה עושה לך נעים ולהדריך את בן זוגך שגם ידע ואולי ביחד תגיעו לאורגזמה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו