אין לי חשק בכלל לקיים יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/05/2007 | 15:58 | מאת: שרון

שלום, אני בת 29, נשואה + 2 ילדים, ואני לא יודעת למה, אין לי חשק לקיים יחסי מין עם בעלי. הוא מאד רוצה, אוהב, מנסה כל הזמן שיהיה לי טוב ואני כל הזמן עושה את עצמי נהנית, וזה פעם בשבוע, בשבועיים. יש לציין שבחדירה מאד מאד כואב לי אם הוא עלי, ואם אני עליו, אז לא כל כך כואב, אז מראש כבר אני יודעת שזה כואב, אני לא אגמור ואין לי חשק לזה בכלל ובנוסף אני שמנה מאד והוא רזה, האם יש לזה קשר? מה אני יכולה לעשות?? תודה.

13/05/2007 | 18:29 | מאת: שירה

שלום שרון לא ברור משאלתך האם הכאבים בשעת קיום היחסים היו קיימים תמיד, או שמדובר בתופעה חדשה יחסית. האם פעם נהנית מיחסי המין בינכם ? האם הגעת לאורגזמה ביחסייך איתו או שזה מעולם לא קרה ? יתכן בהחלט שהכאבים שאת חשה נובעים מכך שאינך מגורה, אינך רטובה ולכן החדירה מכאיבה לך. על כל פנים, מכיוון שהחדירה הפכה עם הזמן להיות מקור לכאבים, ברור שאין לך חשק לקיים יחסים, טבעי שלא תרצי לעסוק בפעולה שגורמת לך לכאבים וחוסר נעימות. כצעד ראשון, הייתי מציעה לך להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך. יתכן שהסיבה לחוסר החשק נעוצה בהורמונים, ניתן לבדוק זאת בדרך פשוטה ואני בטוחה שלרופא/ה יהיו דרכי טיפול להציע לך. אם מעולם לא נהנית ביחסי המין שלך עם בן זוגך, זה הרגע להתחיל ללמוד את הנושא, ללמוד את גופך ולהבין איזה סוג של מגע את צריכה כדי ליהנות. כאמור, איני יודעת אם הגעת לאורגזמה אי פעם, אם את מצליחה להגיע לאורגזמה באוננות, אבל אם התשובה חיובית על שתי השאלות האלה, אין ספק שאת מסוגלת ללא קושי לשפר את חיי המין שלכם באופן ניכר. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו