ירידה בחשק המיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/05/2007 | 13:21 | מאת: רות

שלום, אני בת 24 נוטלת גלולות מגיל 18 בערך בהמלצת רופא להסדרת המחזור מאז יצא לי להחליף כבר פעמיים את סוג הגלולה כי הראשונה גרמה לי לכאבי ראש נוראים עם השנייה במינן יותר נמוך סבלתי מדימומים שלא בזמן המחזור ועכשיו אני נוטלת גלולה חדשה(מרסילון) ואני מרגישה שהחשק המיני שלי ירד השאלה האם זה נובע כתוצאה מהגלולות או אולי לחץ בחיים ובעיות אחרות? איך אפשר בודאות לדעת על מנת לא להחליף שוב ולחזור מצב הקודם? תודה רבה לעונים! שיהיה יום נפלא!

13/05/2007 | 18:24 | מאת: שירה

שלום רות שאלתך מתאימה יותר לפורום העוסק באמצעי מניעה או גינקולוגיה. באופן כללי מאד, יש נשים שמרגישות ירידה בדחף המיני בעקבות השימוש בגלולות, אחרות לא חשות כלל בתופעת הלוואי הזו. אין דרך וודאית לדעת, אלא אם כן תעשי הפסקה בגלולות החדשות ותראי האם יש שיפור. לירידה בחשק המיני עלולות להיות סיבות שונות (גופניות, נפשיות), וכפי שהזכרת בעצמך - לחץ בחיים ובעיות שונות הן חלק מהמכלול שמשפיע על מצב הרוח הכללי ובהחלט גם על החשק המיני. מציעה לך להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך. כל טוב שירה

19/05/2007 | 15:37 | מאת: ורד

עוד חומר מעניין ומועיל בנושא ניתן למצוא באתר טבעלייף http://www.tevalife.com

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו