יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/05/2007 | 18:51 | מאת: שולי

שלום אניבת 28 נשואה ללא ילדים נמצאת עם בעלי כבר כמה שנים בהתחלה הסקס והקרבה הייתה גדולה מאוד אך בזמן האחרון אנו שוכבים מעט יחסית יש לציין ששנינו עובדים קשה ובקושי נמצאים בבית אם זאת אנו מאוד אוהבים אני לא נוטלת גלולות כי רצינו לנסות להרות אני מפחדת שזה מרתיע אותו ולכן התדירות נמוכה ?. אני לא רוצה לחזור לגלולות כי הם השפיעו עלי לרעה (חוסר קבלת מחזור / עליה במשקל ) תודה שולי

06/05/2007 | 20:35 | מאת: שירה

שלום שולי כמובן שאין לי אפשרות לנחש מדוע ירדה התדירות של יחסי המין שלכם. האם את חשה בירידה בחשק המיני שלך ? האם הוא הפסיק ליזום יחסי מין ? האם כאשר את יוזמת הוא דוחה את ניסיונותיך ? רק את יכולה להשיב על השאלות האלה . יכול להיות שקצב החיים הקדחתני שלכם לא משאיר לכם הרבה זמן פנוי לרומנטיקה או סקס, ויתכן שאתם צריכים להגיע להחלטה משותפת לפנות יותר זמן המוקדש לשניכם, לזוגיות שלכם. כנ"ל לגבי הרתיעה שלו מכניסתך להריון. יתכן שאת צודקת, אבל לי אין יכולת לדעת זאת בוודאות. אם את חוששת שהוא לא שלם עם ההחלטה, מדוע שלא תיזמי שיחה פתוחה ותשאלי אותו להרגשתו בנושא ? תקשורת פתוחה היא הבסיס לכל יחסים זוגיים לדעתי, מחוץ למיטה וגם בתוכה. שתפי את בן זוגך בלבטייך וחששותייך, ושוחחו באופן פתוח על מחשבותיכם. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו