יחסי מין למי שלא יודע איך... ורוצה מאוד

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/05/2007 | 09:59 | מאת: צילה

שלום! הסיפור שלי הוא קצת מוזר. מאחר ואין לי עם מי לברר את העניין אני פונה אליכם. אני נשואה כמעט ארבע שנים בת 30. עדיין בתולה! שנינו דתיים. לא קיימנו כל קשר גופני לפני החתונה והתחנכנו במוסדות דתיים נפרדים. במהלך השנה הראשונה לנישואים, גילינו כי בעלי סובל מאי משיכה לנשים, ולכן לא קיימנו יחסים כמעט בכלל.. לא רצינו להתגרש כי אנחנו מאוד אוהבים ובחרנו לטפל בעניין.כמובן שפנינו לטיפול פסיכולוגי (אחרי בשבדקנו האם יש בעיה טכנית של אונות, ונמצא תקין). והיום אחרי תרגילים "בוני אמון" אנחנו מקיימים יחסי מין ומנסים להצליח להגיע לזיקפה, אורגזמה וכו'. לצערי עדיין לא הצלחנו לגמרי.... למרות גילינו המבוגר (יחסי) אנחנו בעצם כמו ילדים מתבגרים. אני מרגישה שאני לא יודעת כלום בעניין. אפילו איך לעזור לבעלי לבצע חדירה ולכוון אותו למקום הנכון. חשוב לי מאוד לעודד את בעלי ושקיום יחסי מין בינינו יהיה מוצלח ולא יגרום לתיסכול ולתחושת כשלון. אנחנו יודעים שלא אמורה להיות בעיה של זיקפה . פשוט אין לנו מושג. אודה לכם מאוד אם תוכלו להחכים אותי בכל הנושא של חדירה, יחסי מין מוצלחים ובעיקר כניסה להריון. תודה ומקווה שלא הארכתי מידי...

06/05/2007 | 14:36 | מאת: דניאלה

שלום את צריכה לעזור לו להגיע לחדירה אם שניכם לא ממש יודעים. הרי את יודעת איפה נמצא פתח הנרתיק שלך ואולי מן הסתם הוא לא יודע, ברגע שיש זקפה פשוט תחזיקי את הפין ןתכווני את הקצה שלו לעבר הנרתיק שלך ותחדרי אותו מעט תבקשי ממנו שבשלב זה יבצע תנועות קטנות קדימה כדי שיוכל להכניס את שאר האיבר, דבר נוסף שקודם לזה בעצם הוא המשחק המקדים, את חייבת להיות מגורה מספיק כדי שהנרתיק יהיה מסוכך היטב, אם המקום יבש החדירה תכאב ולא תהני, במידה וזה עדיין קשה להגיע לרטיבות מלאה תוכלו להשתמש בג'ל KY שקונים בכל רשתות הפארמים.

15/07/2007 | 00:15 | מאת: הרב מאיר בוחבוט

אתם צריכים לפנות למורה ומדריך נשואין שידריך אותכם הלכה למעשה כמו שמדריכים לחתן ולכלה מסברים להם כל פרט ברחל בתך אל תתבישי תפני למדריך ולמדריכת נשואין ותרויחו

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו