התאמה מינית מבחינת גדלים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/05/2007 | 09:21 | מאת: שני

אני בת 26 יוצאת עם בן זוג חדש וגודל איבר מיני גדול מהממוצע ( או לפחות מכל שאר מקורות ההשואה שלי). במהלך הסקס חשתי כאב קל ולכן אנו מקימים יחסים ללא חדירה מלאה לגמרי. רציתי לדעת האם מלבד הכאב המורגש ישנו חשש לפגיעה כלשהי ברחם או ברקמות אחרות. אשמח לתשובה שני

06/05/2007 | 15:12 | מאת: שירה

שלום שני סיכוי קלוש עד אפסי שבן זוגך הוא עצום בגודלו עד כדי כך שיגרום לך נזק לאיברים הפנימיים בעת החדירה. זה יכול לכאוב או לגרום לתחושה לא נעימה, בפרט בחדירה עמוקה ולכן אם הוא גדול מאד, נסו להסתפק בחדירה חלקית בלבד. הקפידי להיות מאד רטובה לפני החדירה, על מנת להקל על החדירה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו