אני לא נהנת בקיום יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/05/2007 | 02:08 | מאת: שיר

שלום, אני בת 21 ומקיימת יחסי מין עם חבר שלי כבר חצי שנה. אני אוהבת אותו מאוד ונהנת מהגירויים במיטה אך לא מצליחה לגמור. רציתי לשאול למה והאם יש מה לעשות. תודה,

05/05/2007 | 14:17 | מאת: שירה

שלום שיר עליך ללמוד להכיר את עצמך ואת גופך, ולהבין על ידי התנסות עצמית איזה גירויים יגרמו לך להגיע לאורגזמה. במלים פשוטות: התחילי לאונן. אל תהפכי את האורגזמה למטרה היחידה בקיום יחסי המין. נסו תנוחות שונות, סוגי מגע שונים, הפעילו את הדמיון ואת היצירתיות והתמקדי בתחושות שכל שינוי שכזה יוצר אצלך. ככל שתחשבי פחות על האורגזמה כעל "מטרה", כך יהיה קל יותר להגיע אליה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו