כאבים בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/05/2007 | 16:34 | מאת: שרית

שלום שמי שרית בת 25 , כאשר אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין ,רק כאשר החדירה עמוקה אני חשה בכאבים פנימיים . יש לציין שאני נהנת, ובכל האקט עצמו אני לא חשה בכאבים אלא כאשר החדירה עמוקה מדיי. מצב זה מפריע לי ומציק הייתי מעוניית לקבל חוות דעת מקצועית בעניין תודה מראש, שרית

04/05/2007 | 14:20 | מאת: איריס

חוות דעת מקצועית , לדעתי, תוכלי לקבל רק אצל רופא שיבדוק ויראה אם יש סיבה לכאבים שאת סובלת מהם. בין כה וכה כל אשה, ובוודאי כאשר מקיימת יחסי מין, צריכה להיבדק בדיקה תקופתית לפחות פעם בשנה אצל רופא נשים.

05/05/2007 | 14:18 | מאת: שירה

שלום שרית את מבקשת "חוות דעת מקצועית" על כאבים בעומק הנרתיק, ולעניות דעתי אין אפשרות להעניק כזו, על ידי בדיקה דרך האינטרנט, קל וחומר בפורום שאינו עוסק בגינקולוגיה. אנא פני לרופא/ת הנשים שלך לייעוץ ובדיקה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו