גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/05/2007 | 00:34 | מאת: עינב

שלום רב, אני בת 25, נשואה וכרגע מנסה להכנס להריון. הפסקתי לקחת גלולות (אני לוקחת מגיל 16) לפני כשבוע ומאז אני מרגישה שינויים בגוף, כמו רעב מוגבר ותחושת נפיחות בבטן. שאלתי היא, האם יש קשר בין הפסקת הגלולות והתחושות הללו? אודה על התשובה, שיהיה יום טוב :)

05/05/2007 | 14:20 | מאת: שירה

שלום עינב התשובה שלי היא: הכל יכול להיות. אין לי אפשרות להשיב לך תשובה אחרת, אינך נמצאת בפורום המתאים ואת זקוקה להפנות את השאלה לרופא/ת הנשים שלך. בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו