הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/05/2007 | 18:31 | מאת: zu

שלום אני כרגע בשבוע ה20 של ההריון והבעייה שלי היא כזו: א. בזמן של יחסי מין עם בעלי, אני מרגישה בנקודה מסויימת תחושה מעוד לא נעימה וקצת כואבת. הרופא שלי אומר שזו פטרייה, כבר פעמיים נתן לי תרופות, אבל זה נראה שאין תגובה בכלל לתרופה. ב. בנוסף אני עיבדתי לגמרי עניין ביחסי מין, ובכל הכתבות בנושא אני קראתי שהחשק רק אמור לעלות בתקופה הזו.יכול להיות שיש איזו בעייה עם הורמונים? תודה רבה

05/05/2007 | 16:47 | מאת: שירה

שלום לך תקופת ההריון היא תקופה של שינויים, גם נפשיים וגם פיסיולוגיים. בין היתר, השינויים משפיעים גם על מינון ההורמונים בגופך, ומאזן ההורמונים הרגיל "משתבש". לפעמים, כתוצאה מהשינוי ההורמונלי האישה ההרה עשויה להרגיש עליה בדחף המיני, ולפעמים היא עלולה להרגיש את ההיפך. נסי לא לקרוא מאמרים או כתבות בנושא ולהסיק מכך שמשהו לא תקין אצלך. זכרי שכל אישה היא אדם בפני עצמו ולא כל מה שמתאים לחברותייך מתאים בהכרח לך, או להיפך. אין לי אפשרות לדעת מהי אותה נקודה כואבת בנרתיקך, שהרופא סבר כי מקורה בפטריה. כל מה שאוכל להמליץ לך זה לחזור אליו שוב, ולבקש אבחנה נוספת עד שימצא מה הבעיה ויציג לך דרך יעילה לפתרון. זה חלק עיקרי מתפקידו כרופא הנשים שלך, לפחות בעיניי. המשך הריון מוצלח שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו