בעיה חריפה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/05/2007 | 18:25 | מאת: אבי

בת הזוג שלי לא נהניתת מסקס ואף פעםלא נהנתה אנו 3 שנים ביחד וכל שלושה שבועות שוכבים!!!!!!!!!!!!!!!!כרגע היחסים עלו על שירטון ואנו בבעיה רצינית . לדבריה היא כן נמשכת מינית אליי אבל אף פעם לא יזמה סקס וכל אקט היא מחכה שזה רק יגמר כי היא לא רטובה ואחרי כמה זמן זה כואב ....הגילאים שלנו 28-27 אף פעם לי אישית לא היתה בעיה מה לדעתך הסיבות לזה שאין סקס????

05/05/2007 | 14:24 | מאת: שירה

שלום אבי בלתי אפשרי, מבלי לשוחח עם חברתך לנסות ולנחש מדוע היא איננה נהנית ממין, האם היא לא נהנית בכלל או שהיא נהנית אבל לא מגיעה לאורגזמה וכן הלאה. שיטת ה"טלפון השבור" אינה חביבה עלי, אשמח אם חברתך תכתוב בעצמה ותספר מה היא מרגישה במהלך יחסי המין, מהם רגשותיה כלפיך וכלפי קיום יחסים באופן כללי, האם היא הגיעה אי פעם לאורגזמה וכו'. לא נראה לי נכון לשוחח איתך על מה שעובר עליה, מבלי לדעת מה עובר עליה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו