הפרשות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/05/2007 | 17:20 | מאת: צריכה עזרה

שלום! אני בת 18 וכבר במשך כ3 שנים יש לי הפרשות עם ריח לא נעים מהנרתיק, אני יודעת שאני צריכה ללכת לרופא נשים אבל יש לי בעיה,אני מאוד מפחדת מזה.. אני מתבישת שהוא/היא יגעו באזור וגם שיריחו את הריח הלא נעים הזה ואני גם בכלל לא יודעת מה עושים בבדיקה הזאת,אם תוכלי לענות לי על השאלה הזאת בבקשה ועוד משהו.. שמעתי שההפרשות ההאלה יכולות לגרות לסתימה בשחלות וע"י אי אפשר להיכנס להריון,האם זה נכון? כי אני נורא מפחדת ואני מאוד רוצה שיהיו לי ילדים.. והרבה! ובקשר לשאלה הקודמת, האם יש תרופות שאני יכולה לקנות בלי מרשם רופא? אשמח לקבל תשובה בהקדם,תודה מראש...

05/05/2007 | 14:22 | מאת: שירה

שלום את סובלת מזה שלוש שנים מהפרשות נרתיקיות בעלות ריח לא נעים. תגובתי לכך, היא שלפני שלוש שנים היית אמורה לפנות לרופא/ת הנשים שלך כדי לברר את המקור לריח. מכיוון שלא עשית זאת לפני שלוש שנים, התקשרי כבר מחר וקבעי תור, עדיין לא מאוחר מדי. אין שום אפשרות לאבחן ללא בדיקה, אין שום אפשרות להעניק לך תשובה דרך האינטרנט, ועם כל המבוכה הנלווית לביקור אצל רופא/ת נשים, אין כל מנוס וזו הברירה היחידה שעומדת לרשותך. נסי לבחור רופאה (במקום רופא), אולי זה יקל עליך ויפחית את המבוכה. כל טוב שירה

05/05/2007 | 23:14 | מאת: א

05/05/2007 | 23:20 | מאת: שירה

אני מודה לך על הרצון להשיב ולעודד. יחד עם זאת, זהו אינו פורום גינקולוגי ואני מניחה שאתה (אתה? את?) אינך רופא נשים, ולאבחן מעל גבי האינטנרט בפסקנות כזו אישה שלא נבדקה על ידך גובל בחוסר אחריות לדעתי. הפורום לא יענה על שאלות גינקולוגיות, בוודאי ובוודאי שלא יעניק אבחנות דרך הרשת הכוללות דרכי טיפול. ליל מנוחה ושבוע טוב, שירה

06/05/2007 | 17:43 | מאת: צריכה עזרה

שלום זאת שוב אני ... והשאלה שלי היא בעצם מה עושה הרופא נשים כדי לבדוק? הוא צריך להחדיר משהו? הוא רק מסתכל? אני לא יודעת.. ומכיוון שאני עדין בתולה אני לא מעוניינת שהוא יחדיר לי משהו כדי לבדוק את הבעיה.. אשמח לקבל תשובה לשאלה איך מתבצעת הבדיקה ומה הרופא עושה בה..תודה מראש..

06/05/2007 | 20:32 | מאת: שירה

בעמוד הזה ממש מופיעה התייחסות נרחבת לגבי בדיקת רופא נשים, בפרט אצל נשים בתולות. את מוזמנת לחפש את התשובה, לקרוא ולקבל את כל התשובות לשאלותייך. פני לרופא/ת נשים ללא כל חשש, והסירי דאגה מלבך. ערב טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו