עצה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/05/2007 | 17:42 | מאת: אברהם

שלום רב אני בן 24 נתקלתי בימים האחרונים בבעיה באיבר המין אני מרגיש שאחד מהביצים גדול מהשני האם זה טבעי או שכדאי לפנות למומחה??

01/05/2007 | 20:07 | מאת: רוני

האשכים לא בדיוק זהים בגודלם אבל כדאי ללכת להבדק

02/05/2007 | 08:47 | מאת: שירה

אני אודה לכל הגולשים והגולשות אם יקראו את כותרת הפורום בטרם הם מפנים לכאן שאלות שעוסקות למשל, באנטומיה של הגבר. להזכירכם - זהו פורום *מיניות האישה*, יש מעט מאד מקום לפרשנויות. רוני, אנא הימנע מלהשיב לשאלות רפואיות שאינן קשורות לפורום הזה. איני רוצה למחוק את תשובותיך, אבל אעשה זאת אם לא תהיה ברירה. הפורום *אינו* מיועד לתת מענה רפואי בשאלות שאינן קשורות בשום אופן לנושא, ואין באפשרותי לקחת אחריות על מתן תשובות שאינן בתחום הפורום הזה. תודה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו