לתשובתכם שאלת המליון דולר!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/05/2007 | 15:34 | מאת: סקרניה

שלום לכם קודם כל. יש לי שאלה שמקרצצת במוחי כבר זמן רב וחשבתי שהגיע השלב לשאולה. למה הדגדגן ממוקם מחוץ לגוף? מה ההגיון של הטבע לעשות דבר שכזה? אני באמת סקרנית לדעת ומודה לכם מראש על התשובה. תודה.

01/05/2007 | 20:06 | מאת: רוני

כדי שאפשר יהיה גם לחכך אותו גם ביד (ולבתולות בעיקר) אבל ברצינות זה כדי לא לפגוע בדגדגן בשעת לידה !

02/05/2007 | 08:50 | מאת: שירה

בוקר טוב מבחינת הטבע, לדגדגן אין שום הגיון ולא חשוב איפה הוא נמצא. הגוף שלנו מאורגן באופן מאד פונקציונאלי, לכל איבר יש תפקיד מוגדר שנועד לבצע פעולה חיונית לגוף. הדגדגן הוא האיבר היחיד בגוף האדם (האישה, במקרה זה) שאין לו כל תכלית חיונית פרט לאחת: הנאה. כך שאם את שואלת מה ההגיון של הטבע למקם איבר שמיועד להנאה במקום חיצוני ולא פנימי, בעיניי סביר שמדובר באפשרות גישה נוחה יותר. מכיוון שאין לנו אפשרות לברר את הסוגייה עם היצרן, כנראה שכל שנותר הוא לשער השערות... כל טוב שירה

03/05/2007 | 01:35 | מאת: $ יציג

הדגדגן ממוקם בכניסה לנרתיק כדי שבעת המשגל האישה תחוש את ההנאה בדגדגן מחדירה עמוקה. (חיכוך הדגדגן בבסיס האיבר. בחיק.) כשהחדירה עמוקה, הפליטה קרובה לרחם וגובר הסיכוי להריון. פטנט של הטבע לפרו ורבו. כמו החרמנות שקופצת עלינו...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו