בעיה מטרידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/05/2007 | 06:55 | מאת: מתוסכלת

אני בת 30 ומזה כשנתיים לא מצליחה להגיע לסיפוק דרך יחסי מין וגם דרך אוננות אני נוטלתגלולות מגיל 22 ולפני שנה החלפתי סוג{פמינט}כיוון שאמרו לי שאולי זה קשור לסוג הגלולה אבל זה לא עזר!!לצערי הרב.. אני מוכרחה לציין שהבן זוג עושה את כל המאמצים האפשריים איך אפשר לפתור את הבעיה???????????????

02/05/2007 | 08:53 | מאת: שירה

שלום לך אני מניחה שלפני כן היית מצליחה להגיע לאורגזמה ללא קשיים מיוחדים ? נסי לחשוב האם משהו השתנה בחייך במשך השנתיים האלה, למעט השינוי בגלולות. שינוי במקום עבודה, שינוי משפחתי, שינוי בחיי האהבה (האם בן הזוג קבוע או שמדובר בבני זוג מתחלפים ?) האם נוסף מתח או לחץ לחייך בתקופה זו ? בתור צעד ראשון, הייתי מייעצת לך לפנות אל רופא/ת הנשים שלך. סביר להניח שיבצעו פרופיל הורמונלי כדי לבדוק האם יכולה להיות סיבה הורמונלית לתחושותייך. בהנחה שהכל תקין, יש מקום לפנות ליעוץ סקסולוגי כדי לברר את הנושא. כל טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו