תעזרו לי בבקשה-אני לא יודעת למי לפנות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/04/2007 | 21:48 | מאת: לינוי.....

שלום אני בת 26 וחצי, לא מזמן קיימתי יחסים. יש לציין שאני לא בתולה, אבל לא קיימתי יחסים כבר כמה חודשים. לגבר שקיימתי איתו יחסי מין היה איבר מין די גדול, ובזמן החדירה נורא כאב לי אבל רק אם הוא היה חודר עד הסוף, הייתה מין הרגשה שהוא פוגע לי באיברים הפנימיים בגלל אורכו של איבר מינו. הכאב היה פשוט בלתי נסבל, ולמחרת היו לי כאבים בבטן התחתונה. האם יתכן שבגלל גודלו של האיבר אני מרגישה כאבים אלה? ואם יתכן שאנו לא מתאימים מבחינה מינית? האם יש קשר לכאבים בגלל שלא קיימתי יחסים תקופה די ארוכה.? ואם יש אפשרות לפגיעה באיברים פנימיים? אשמח לתשובה מהירה, כי אינני יודעת למי לפנות ומה לעשות עם הכאבים.

01/05/2007 | 09:35 | מאת: טל

אני מציעה לך ללכת לגניקולוג זה הכי בטוח דבר שני תפני את שאלתך לפורום גניקולוגיה ולא לפורום הזה אולי שם יעזרו לך יותר..

02/05/2007 | 08:56 | מאת: שירה

שלום לינוי הסיכוי לפגיעה באיברים פנימיים עקב קיום יחסי מין הוא קלוש למיטב ידיעתי. יחד עם זאת, בהחלט יכול להיות שאם איבר מינו גדול במיוחד, את חווה כאבים וחוסר נעימות בעת החדירה. התשובה "מה לעשות עם הכאבים" היא הכי פשוטה שבעולם. בכל מקרה, כאשר יש כאבים - פונים לרופא המתאים. במקרה זה, היות והכאבים בנרתיקך וכפי הנראה נובעים מיחסי המין באיזה שהוא אופן - עליך לפנות לרופא/ת הנשים שלך בהקדם לצורך התייעצות ובדיקה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו