התרחבות הנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/04/2007 | 11:55 | מאת: שרית

שלום למומחים בעלי טוען שבזמן הסקס אני מתרחבת מאוד בנרתיק עד מצב שהוא לא מרגיש אותי הייתי רוצה לגעת אם יש איזהשהוא תכשיר אשר יכול לכווץ לי את הנרתיק כי זה מאוד מפריע לי בתודה מראש שרית

29/04/2007 | 08:10 | מאת: רוני

נרתיק האשה אלסטי מטבעו ויש לו יכולת להתרחב ולהתכווץ עפ"י הצורך. תכונה זו מאפשרת גמישות בשעת חדירה או לידה. בעת ריגוש הנרתיק מקבל רטיבות והרחבה לקליטת האיבר אין דרך טבעית יותר מכך. לא מכיר דרכים תרופתיים להצרת הנרתיק כל שאפשר לעשות הוא למצוא תנוחה מתאימה וגירוי מתאים בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו