שאלה חשובה מספר 2 בבקשה תשובה מקצועית בלבד.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/04/2007 | 12:47 | מאת: נטלי

אני נוטלת פניטין (גלולה למניעת היריון) מזה כ-3 חודשים. ורציתי לשאול כמה שאלות... 1- עד כמה באמת חשוב זמן לקיחת הכדור בכל יום הבנתי שצריך לנטול את הכדור באותה שעה אם אני רגילה לקחת ב-20:30 לדוגמא ויצא ולקחתי ב-00:15 בללה לדוגמא מה עלול לקרות??... או אם איחרתי ולקחתי בשעה 22:00 ... 2- האם למרות נטילת הכדורים צריך להשתמש בקונדום? תודה!

28/04/2007 | 12:20 | מאת: רוני

רוי לקחת את הגלולות בזמן קבוע קבעי לך מועד שיהה לך נוח לא לאחר או להקדים בכל מקרה את מדברת בהפרשי זמן (שעות) ויש להעביר את השאלה לרופא נשים

29/04/2007 | 08:45 | מאת: שירה

ראשית, השאלות מיועדות לרופא/ת הנשים שלך ולא לפורום הזה. באופן כללי, השעה הקבועה נועדה בין היתר כדי לסייע לך לזכור מדי יום את הגלולה ולא לשכוח. רצוי להקפיד לקחת מדי יום באותה השעה, אבל כמובן שאין הכוונה להקפיד על דיוק מקסימלי ואפשר להקדים או לאחר במספר דקות/שעה, אין חשיבות אם יש הפרש זמן קטן מיום ליום. אין הכרח להשתמש גם בקונדום במידה ואת מקיימת יחסי מין עם בן זוג קבוע ואת יודעת בוודאות שאינו סובל ממחלות מין כאלה או אחרות. הגלולה עצמה מספקת אמצעי מניעה בטוח דיו מפני הריון. היא אינה מגינה מפני מחלות. כל טוב שירה

21/03/2008 | 13:26 | מאת: אני

למה את בכלל עושה סקס? את פשוט זונ..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו