שאלה אישית מאוד....

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/04/2007 | 12:40 | מאת: נטלי

שלום יש לי שאלה קצת מביכה אבל נורא נורא חשובה. אני בת 18 וחצי בזמן קיום יחסי המין כלומר בעת החדירה נשמעים קולות יוצאי דופן מאיבר מיני כמו של "גזים" (סליחה על הבוטות) רציתי לדעת אם זה משהו היגיוני או משהו שמעיד על בעיתיות מסויימת... הדבר גורם לי לחוסר נוחות ונעימות ליד בן זוגי ולעיתים אי מעדיפה אפילו לוותר על הסקס... אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי... תודה!

28/04/2007 | 12:21 | מאת: רוני

אוויר שנכנס לתוך הנרתיק (בעיקר בזמן קיום יחסי מין הכוללים חדירה) מוצא את דרכו החוצה מתוך הנרתיק, לפעמים את רק מרגישה את האוויר יוצא ולפעמים זה מלווה ברעש (דומה ליציאת גזים מפי הטבעת). לא מדובר בתופעה זהה לגזים שנוצרים במערכת העיכול. אינך צריכה לעשות דבר, זוהי תופעה טבעית.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו