כאב ראש בלתי נסבל

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/04/2007 | 09:35 | מאת: אילנה

אני בת 47. מצב בריאותי תקין אך לאחרונה קורת לי התופעה הבאה: ככל שאני מתקרבת לשלב אורגזמה, מתגבר כאב ראש חד שמגיע לשיאו עם האורגזמה. הכאב חד ובלתי נסבל. חשוב להדגיש שביום יום כשאני לא בפעילות מינית אין כאבי ראש או שום בעיה אחרת.

27/04/2007 | 10:37 | מאת: רוני

כאבי ראש באורגזמה ( שזה שילוב של מאמץ גופני והתרגשות) היא תופעה ידועה. לפעמים זו רק תופעה מעצבנת, אך אינה מבטאת מחלה, אבל.......... כאב ראש חדש במאמץ או התרגשות יכול להיות ביטוי ליתר לחץ דם, או עודף לחץ בגולגולת. את חייבת להתיעץ עם רופא המשפחה שלך בדחיפות לברר את התופעה, ולשלול גורמים מסוכנים. ניתן כבר היום לבדוק לחץ דם אצל אחות, שכן, או רופא. אם אין ממצאים בבירור, צריכים לחשוב כיצד לעזור לך לחזור לאורגזמות ללא כאב! בהצלחה!

03/06/2007 | 12:09 | מאת: דנה

אני בת 49 והתופעה של כאבי ראש לקראת אורגזמה היתה מופיעה אצלי לפעמים לא לעיתים קרובות בעבר בזמן האחרון זה קורה לעיתים תכופות יותר - מה עושים?

29/04/2007 | 08:42 | מאת: שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו