בעיה שמטרידה אותי מאוד

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/04/2007 | 12:27 | מאת: ****

אני רק בת 18 ומאז ומתמיד היו לי סימני מתיחה על החזה.אני לא שמנה ולא רזה מידי וזה ממש מפריע לי ומוריד לי את הדימוי והבטחון העצמי. שאלתי היא האם ישנה דרך להיפטר מהם?טיפול?משחות?ניתוח?!

24/04/2007 | 15:17 | מאת: איריס

שלום, אין כמעט אדם שאין לא איזשהו פגם, חסרון, במקום כלשהו בגופו. לא נראה לי שסימני מתיחה הם דבר בעייתי כל כך, אבל אם את מרגישה כך, לא אוכל להתווכח... לגבי דרך אם ישנה בכלל, לטפל בכך, כדאי שתפני לרופא/ת עור. חג שמח, איריס

24/04/2007 | 19:27 | מאת: שירה

מצטרפת לתשובה היפה של איריס, על כל חלקיה. חג שמח שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו