עזרה..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/04/2007 | 14:52 | מאת: שרוני

לפני מספר ימים קראתי על קרמים וחומרים אחרים שניתן למרוח באיבר המין על מנת שיהיה לו ריח טוב... רציתי לדעת מאיפה ניתן לקנות את הקרמים האלה ואם הם בכלל יעילים

24/04/2007 | 15:55 | מאת: רוני

ברמת העיקרון לאיבר מין ריח נעים ואינו דוחה (ממש כמו שאר חלקי העור בגוף) אם יש ריח אז ודאי זוהי תוצאה של פטריה או דלקת וכד' רצוי לטפל בריח ולא להסוותו עם קרמים וכד'

24/04/2007 | 17:39 | מאת: שרוני

כן אבל לא התכוונתי לריח רע... התכוונתי שלמען האווירה זה נחמד שיש ריחות טובים אז לכן שאלתי איפה אפשר לקנות.

24/04/2007 | 19:15 | מאת: שירה

שלום שרוני לעניות דעתי, עדיף להשאיר את הנרתיק נקי מקרמים או תרסיסים שנועדו להפיץ ריחות "טובים". ניקיון יומי אמור לשמור על הנרתיק נקי ורענן, והריח של ההפרשות הטבעיות של הנרתיק אינו אמור להיות רע. אין לי מושג היכן קונים קרמים לנרתיק, אבל כאמור - איני ממליצה. כל טוב וחג שמח שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו