נטילת גלולות סרזט (להנקה)

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/04/2007 | 14:18 | מאת: אור

אני אישה לאחר לידה כבר 8 חודשים ועדין נוטלת גלולות סרזט שהם גלולות למניעה הריון במיוחד לאישה מניקה התיבש לי החלב ואני כבר איני מניקה האם אני עלולה להכינס להריון או שמה יעלותה של ה גלולה הנה"ל היא ב-99%

18/04/2007 | 22:56 | מאת: איריס

את כותבת שהגלולה סרזט מיועדת במיוחד לאשה מניקה. אז ההגיון אומר שאם את כבר אינך מניקה, צריך לגשת לרופא שלך על מנת לקבל המלצה לגבי - מה עושים הלאה ....

01/05/2007 | 09:29 | מאת: טל

אני בדיוק שאלתי את רופא הנשים שלי את השאלה הזאת הוא אמר לי לבוא אליו שוב רק כשהמחזור יגיע בפעם הראשונה לאחר הלידה לא משנה אם מפסיקים להניק לפני זה.

02/05/2007 | 23:54 | מאת: limish

נודע לי מאחות מוסמכת ומפקחת על טיפות חלב (מישהי שמעבירה לנו קורס להורים חדשים) שסרזט מיועדת רק למי שמנקיה הנקה מלאה. אני מניקה אך נותנת בקבוק אחד ביום מטרנה... עדיין לא לקחתי סרזט כי שמעתי מכמה בנות שהיא גם מורידה את כמות החלב... בקיצור, מה עושים? אני בינתיים לא לוקחת גלולות וזה די מטריד אותי...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו