בעיית סיפוק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/04/2007 | 21:25 | מאת: איילת

אני בת 23 ומגיל 18 אני מקיימת יחסים..הצלחתי להגיע לאורגזמה אולי 3 פעמים ומאז גיל 19 בערך זה נעלם כליל,הבעיה היא לא אצל הגבר כי ניסיתי כמה גברים..והגבר אכן משקיע במשחק המקדים ועוד..אני מרגישה מתוסכלת,כי כאשר אני לבד זה לא קורה ואני אכן נהנת לספק את עצמי. שאלתי היא ,האם יש תרופה טבעית או משחה או כדור שיכולים לעזור בנושא? תודה.

17/04/2007 | 08:19 | מאת: רוני

אין תרופות פלא כדי להגיע לסיפוק. מדובר על תירגול ולימוד גופך והמקומות הרגישים הגורמים לך לסיפוק נסי לקרוא בספרים מיניות האשה אני רוצה להמליץ על שלושה ספרים: סקס עכשיו פול ג'ואנידס, דריק גרוס ספר זה מסביר איך להגביר את ההנאה מהמגע המיני בלי לגלוש לפורנוגרפיה. בודאי כבר קראת את "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד http://www.dyonon.com/BuildaGate4/general2/company_search_tree.php וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.dyonon.com/BuildaGate4/general2/company_search_tree.php שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

22/04/2007 | 18:51 | מאת: ארנון

שיחת טלפון והכוונה - והאושר מעבר לפינה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו