לאורגזמה רק ע"י חדירה בשילוב לחץ על האגן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/04/2007 | 01:45 | מאת: נדב מסטיפס

שלום רב, נשאלנו באתר הטיפים שלנו, סטיפס, על ידי גולש/ת, את השאלה הבאה ונשמח אם תוכלו לסייע במענה. כמובן שניתן קרדיט מלא לעונה וקישור לפורום. והרי השאלה: "אני בת 26 ומגיעה לאורגזמה רק ע"י חדירה בשילוב לחץ על האגן. אבל אני לא מצליחה לאונן ע"י גירוי הדגדגן וגם אני לא מסוגלת ליגוע ישירות בדגדגן. האם יש שיטה שאני אוכל לאונן גם בלי חדירה? (ניסיתי גם עם רוקט פוקט על איזור הדגדגן אבל זה לא עושה כלום)" הרבה תודה, נדב

15/04/2007 | 17:51 | מאת: שירה

שלום נדב אני מודה שאני לא ממש מבינה את השאלה, ואני אסביר מה הקושי שלי: הכותבת מכירה שיטה בדוקה בה היא כן מצליחה להגיע לאורגזמה (חדירה בשילוב לחץ על האגן), ובכן מדוע צריך להתאמץ לשנות שיטה שעובדת...? מדוע חייבים ללמוד לאונן גם בלי חדירה ? אם חדירה בשילוב לחץ על האגן זו הטכניקה שנעימה לה במיוחד, מדוע לא להמשיך בה ? כמובן שהיא לא חייבת איבר מין גברי בשר ודם כדי לבצע חדירה, ויש ויברטורים שיוכלו לעשות את העבודה בצורה טובה. אפשר להחדיר אותם, ליצור באופן מלאכותי לחץ על האגן (אותו הלחץ שמסייע להגיע לאורגמזה) ובשעה טובה ומוצלחת - נולדת האורגזמה. אוננות היא לא משהו שאמורים לעשות "לפי הספר", כל הרעיון הוא למצוא מה נעים ומתאים ואם האישה הספציפית הזאת מצאה מה נעים לה - המלצתי הפשוטה היא להמשיך בשיטה הנעימה וליהנות מכך. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו