חיסון לסרטן צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/04/2007 | 22:24 | מאת: נעה

שמעתי שקיים חיסון שמונע הידבקות בסרטן צוואר הרחם. זה נכון? ממתי אפשר להידבק ככה בסרטן??

13/04/2007 | 22:16 | מאת: גולשת

יש חיסון, חדש יחסית בעולם, שאומרים שאמור למנוע את סרטן צוואר הרחם. שמו GARDASIL ולמיטב ידיעתי ניתן היום לקנותו על פי מירשם רופא לצעירות עד גיל 26 לערך, (הבנתי שעוד לפני תחילת קיום יחסי מין) אני לא יודעת מה וכמה כבר יודעים לגבי תופעות לוואי, זמן ההשפעה וכו'. תשאלי בפורום "אונקולוגיה גינקולוגית", זה הפורום המתאים לכך !

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו