האם יש סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/04/2007 | 22:16 | מאת: קצת מודאגת

אני בתולה ומעולם לא לקחתי גלולות. חבר שלי תמיד גומר מחוץ לנרתיק אבל מאוד קרוב ורציתי לדעת אם יש איזשהו סיכוי להיכנס להריון אם הוא גומר בחוץ?... פעם אחת הוא גמר בכניסה לנרתיק והיה זרע שנכנס פנימה אז ממש דאגנו ולקחתי גלולה של היום שאחרי. היה צורך בכך?...

13/04/2007 | 11:09 | מאת: רוני

הסיכוי להכנס להריון נמוך מאוד אם כי יש לזכור שזה הזמן המתאים לגשת לרופא נשים להתאים גלולות למניעת הריון שמא יהיה מאוחר מידי הגעת לשלב שאת קרובה למין חודרני וחבל שתהי מוטרדת ומודאגת כדברייך...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו