אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/04/2007 | 14:27 | מאת: דפנה

אני בת 22 ומאוד לא מנוסה עם גברים ( היה לי עד כה פרטנר אחד בלבד ) . שמעתי שגם גברים יכולים לזייף אורגזמה . האם זה נכון ? איך אוכל לדעת האם בן זוגי נהנה באמת או שלא ?

11/04/2007 | 14:53 | מאת: רוני

לגברים בניגוד לנשים מאוד קשה לזייף אורגזמה כי היא בדרך כלל מלווה בשפיכת זרע. יחד עם זאת יש אורגזמות חזקות יותר בשעת גירוי מירבי וחלשות יותר כשהגירוי נמוך יותר. אל תחפרי בעניין ההנאה של בנזוגך אלא את יכולה להיות עימו בתקשורת מלאה ולראות איך מגיב לכל המגע.

11/04/2007 | 15:27 | מאת: שירה

שלום דפנה וכאשר בן זוגך יגיד לך "נורא התגעגעתי אליך היום בעבודה", איך תוכלי לדעת האם הוא אומר את האמת או מזייף ? וכשהוא יגיד לך "אני אוהב אותך" איך תוכלי לדעת האם זה נכון או שהוא רק מזייף ? לשקר תמיד אפשר. איך אפשר להבדיל בין שקר ובין אמת ? כנראה שהסוד הוא ביצירת מערכת יחסים המבוססת על כנות ועל אמת, וכך לא תצטרכי להיות מוטרדת מזיהוי הזיופים בתוך הקשר שלכם. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו