פתילות פולידין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/04/2007 | 11:42 | מאת: טלי

לפני יומיים הרגשתי בצריבה קלה בנרתיק ואי נוחות, כשזה קורה (לעיתים רחוקות) אני משתמשת בפתילות פולידין וזה עוזר, מאחר והצריבה היתה קלה הכנסתי לנרתיק רק חצי פתילה. בפעמים קודמות היתה לי הפרשה של הפתילה על התחתונית, הפעם אין שום הפרשה, יכול להיות שהפתילה תקועה בנרתיק ואינה מתמוססת? או שדבר כזה לא יכול לקרות? והאם זה יכול להזיק במידה ואין לי דלקת?

11/04/2007 | 12:47 | מאת: רוני

הפתילה נמסה בחום גוף ואינה יכולה להיות תקועה בנרתיק השימוש בחצי פתילה מן הסתם מהווה חצי מכמות החומר ולכן לא זהית הפרשה של עודפים. ממליץ לא לקבל טיפול על דעת עצמך אלא באמצעות רופא מתאים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו