אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/04/2007 | 22:14 | מאת: אור

שלום, אני בת 33 נוטלת כדורי רסיטל במשך 3 שנים וקשה לי מאד להגיע לאורגזמה,מה כדאי לעשות, כי מצד אחד הכדור עוזר לבעיות שלי מצד שני הוא פוגע ביכולת ההנאה המינית,

10/04/2007 | 08:42 | מאת: רוני

ברור שאינך יכולה להפסיק את הטיפול כדי להנות ממין חושב שאת חייבת להכניס גירויים חיצוניים כגון סרטים ספרים שיחות בנושא זימה על מנת להעלות את סף הגירוי עזרה גדולה אני מניח שאת יכולה לקבל מבן הזוג שמבין ומוכן להיות לעזר

11/04/2007 | 15:21 | מאת: שירה

שלום אור כדורים מסוימים מהקבוצה הזו אכן פוגמים ביכולת ההנאה המינית ולעתים מעכבים או מונעים הגעתה של אורגזמה. הפתרון הוא לגשת לרופא שרשם לך את הרסיטל ולבקש להחליפה לכדור מסוג שונה. קיימות קבוצות שונות של כדורים המיועדים לאותה מטרה, ולא לכולם תופעות לוואי המשפיעות על חיי המין. אין סיבה להתפשר על חיי מין בינוניים רק בשל התרופה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו