תודה על התגובה המהירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/04/2007 | 00:59 | מאת: ירון

לשאלותייך, אנו מדברים בפתיחות רבה לגבי הכל. נראה לי שבתחום הזה יש איזשהוא חסם המורכב ככל הנראה ממס' גורמים: פחות פיזיולוגיים ויותר נפשיים ששנינו לא יודעים להסביר. בכל אופן היא מודעת לבעייה ולתחושותיי. המטרה שלי, חזרה לחיים זוגיים מיניים מלאים ונורמטיביים.

11/04/2007 | 15:24 | מאת: שירה

שלום שוב ירון כנראה שלדבר זה לא מספיק. אתם אולי מדברים על הכל, אבל משאירים את הדברים באוויר. אתה טוען שהיא מודעת לכך שאתה מתוסכל, אבל האם הבהרת לה שאינך מוכן שהדברים יימשכו כך לנצח ? ומה הפתרון שלה למצב ? כמה זמן היא חושבת להמשיך כך מבלי לפעול כלל לטובת שיפור העניינים ביניכם ? הצעתי נשארת בעינה - לפני שאתה אומר לה את דעתך, שאל אותה לדעתה וברר מה ההמלצות שלה לפתרון המצב. גלגל את הכדור לידיים שלה, וראה כיצד היא מתכוונת לשפר את היחסים ביניכם. במידה ואין לה הצעות, או במידה וההצעה שלה מסתכמת ב- "הדברים יישארו ככה...." הבהר לה שאינך מוכן לחיות כך (בהנחה שכך אתה מרגיש, כמובן). אני אישית מאמינה שחיים הכוללים תסכול מיני מתמשך וקבוע של אחד מבני הזוג מובילים למקומות מאד לא טובים, כך שהאינטרס לפתור את המצב אמור להיות משותף לשניכם. יתכן שהיא זקוקה לטיפול הורמונלי לכן שווה לשתף את רופא הנשים בעניין, אבל קרוב לוודאי שהפתרון יעבור דרך האספקט הפסיכולוגי, או זה לפחות ההימור שלי. כל טוב ובהצלחה שירה

11/04/2007 | 20:32 | מאת: ירון

תודה אז הכתובת היא יעוץ סקסולוגי?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו