אורגזמה מלווה בכאבים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/04/2007 | 14:51 | מאת: ענת

שלום. אני בת 25, רווקה. כרגע ללא חבר. קורה לי לפעמים מצב שבוא כשאני גומרת אני מרגישה כאבים כמו כאבי מחזור נוראיים.. אני ממש מתקפלת מכאבים ואפילו מזיעה לכמה דקות ואז זה עובר. ואני לא יודעת אם זה נורמלי ותקין שזה קורה. זה קורה לי בעיקר כשאני מאוננת וגומרת מהר. האם זה נורמלי? ומזה בכלל? תודה מראש, ענת

07/04/2007 | 16:49 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום ענת, אין באורגזמה דבר שאמור לגרום לכאבי בטן חזקים. גשי לרופא הנשים שלך עוד השבוע להתיעץ. ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו