פיינלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/04/2007 | 14:19 | מאת: מיכל

שלום רב, שמעתי על קרם פיינלי, נראה לי שמהפורום הזה, האם מישהי שמעה על המשחה, או השתמשה, ואם כן מה זה עשה לה... אשמח לכל מידע תודה

08/04/2007 | 12:26 | מאת: מיכל

...

08/04/2007 | 20:36 | מאת: רוני

פיינלי הינו קרם אינטימי להגברת להגברת התשוקה המינית לנשים יש למרוח את המשחה על הדגדגן ובכך להגביר את החשק והסיפוק המחיר שווה לכל נפש אולם אפשר לקבל תוצאה זהה גם בעבודה על הדגדגן עם ג'ל או אוראלי וכד' הגירוי המיני מתחיל בראש ולא בדגדגן... קצת שינוי אווירה מלים יפות וחיזור יועיל יותר

14/04/2007 | 20:35 | מאת: נתי

אני משתמשת בפיינלי כבר כחצי שנה ובהחלט ממליצה על כך. יש הבדל אדיר בין שימוש בקרם אחר לגירוי לבין מוצר נפלא זה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו