חוסר הרגשה בזמן חדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/04/2007 | 23:35 | מאת: מתוסכלת

אני בת 24 ואני עם החבר שלי 3 שנים. יש לי תקופות ארוכות של חוסר חשק מיני (נמשכות כחודש חודשיים בכל פעם), וכשאנחנו מנסים לקיים יחסי מין בתקופות אלו, אז למרות שאני לא מגורה, יש לי רטיבות בנרתיק, הבעיה שהרטיבות כל כך גדולה שהנרתיק כולו מתמלא בנוזלים סמיכים (שקופים וללא ריח חד), עד שאני כבר לא מרגישה את איברו של בן זוגי, וגם הוא אינו מרגיש אותי. הייתי אצל הרופא כמה פעמים, ומבדיקות שעשה לי, לא היה שום זיהום פטרייתי או בקטריאלי, אני לוקחת גלולות כבר 5 שנים ואין לי בעיות הורמונליות. זה הגיע לשלב שבן זוגי מאבד את העיניין תוך כדי האקט, ומאבד את הזיקפה כי אינו מרגיש חיכוך. איך אפשר להתגבר על זה?

06/04/2007 | 10:26 | מאת: רוני

אין כל בעיה ברטיבות יתר, יש בעיה כשיש יובש ! לידיעתך גם לאחר מין אוראלי יש רטיבות גדולה בנרתיק... נסו לשנות תנוחה (לא מיסיונרית) נגבי בנייר לפני החדירה לגבי איבוד עניין זה רק סיבה לא מוצלחת של בנזוגך.... בהצלחה

06/04/2007 | 17:23 | מאת: שירה

שלום מתוסכלת אני מצטרפת לרוח הדברים של רוני. קשה לי לשער שבן זוגך לא מרגיש אותך כלל כשהוא בתוכך, אלא אם כן מדובר בנתונים פיסיים יוצאי דופן (שלך או שלו). האם כאשר נבדקת אצל רופא/ת נשים, הבחינו בבעיה פיזיולוגית כלשהי ? חג שמח שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו