חזרתי עם עוד שאלה...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/04/2007 | 22:58 | מאת: דניאל

קודם כל... חג שמח! עכשיו לשאלה עצמה... שאלתי כאן כבר שאלה אחת לפני בערך שבוע. אני בת 16 ושאלתי לגבי קיום יחסי מין עם חבר שלי. אז.. כן קיימנו יחסי מין אתמול. גמרתי כמה פעמים וגם הוא. לא הכל היה בחדירה אבל שנינו גמרנו כמה פעמים והל היה מושלם ורומנטי ואני לא מצטערת על זה.. השאלה שלי היא בגלל שברופא נשים שלי יכול לקבל אותי רק עוד שבוע ואני צריכה לדעת עכשיו. אז ככה: מאז שקיימנו יחסי מין כל פעם שיוצא למכנס להשתפשף או שאני נוגעת כואב לי באיבר מין ויש לי מין תחושת אפשר להגיד גירוי אפילו אם בטעות ואני לא ודעת אם זה נורמלי או לא. אז רק רציתי לדעת כדי לא להילחץ לפני התור! תודה מראש ושוב חג שמח!

06/04/2007 | 17:21 | מאת: שירה

שלום דניאל בהחלט תיתכן תחושה של צריבה/גירוי/שפשוף באזור הנרתיק לאחר קיום יחסי מין בפעם הראשונה. חג שמח שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו